DE PRIJZENKAST VAN DE LYTSE BEAR

Sinds 2009 zijn de dames actief in de roeisloep de Lytse Bear. Eerst was het vooral een leuke en sportieve manier van sporten op het water. Sinds 2013/2014 zijn de dames een fanatiekere weg in geslagen door hun trainingsuren op te schroeven, gebruik te maken trainingsschema’s en kennis uit andere sporten en hun voeding en wedstrijdvoorbereiding te verbeteren. Inmiddels trainen de dames drie keer per week, trainingen zijn gemiddeld 1-3 uur met een afwisseling van korte intensieve trainingen en lange duurtrainingen om het uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen op te bouwen. Deze fanatieke verandering heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. De dames van de Lytse Bear mochten vanaf 2016 elk jaar aan het einde van het seizoen op de hoogste trede plaatsnemen en zich Nederlands Kampioen noemen.

Menu